En fullutrustad veterinärklinik

Vår Personal

Ina Malmkvist

Chefsveterinär , Kirurgi, tandvård, exotics

Legitimerad veterinär Ina Malmkvist tog sin examen från Köpenhamns Universitet i 2010 och har arbetat hos oss sedan 2012 efter att tidigare ha arbetat både på djursjukhus och mindre kliniker. Ina har flera års erfarenhet av tandvård och hjälper gärna ditt djur att få en bättre tandhälsa. Hon arbetar framför allt på operation och tandavdelningen och utför flera typer av mjukdelsoperationer. Ina har gått flera kurser inom bland annat sårvård, ultraljud och ögonsjukdomar. Ina har ett stort intresse för hundar och katter, deras träning och beteenden men tar även emot kaniner och gnagare. Ina har en Jack Russel Terrier och en jakt cocker spaniel som hon tränar flera olika sporter med och är även engagerad i sin lokala hundklubb som instruktör.

Anna Olsson

Specialist i hundens och kattens sjukdomar Legitimerad veterinär

Anna träffar du framförallt på vår poliklinik. Anna kan hjälpa till med att utreda de mest komplicerade medicinska fallen.

Sarah Gamal Yataco

Legitimerad veterinär

Legitimerad veterinär Sarah Gamal Yataco tog sin examen i Warszama, Polen 2021. Därefter började hon hos oss och ni träffar henne på vanliga konsultationer samt akuta besök. Hon har ett stort intresse för kaniner och gnagare som hon fortsätter att utbilda sig inom. Sarah har själv två blandras hundar som heter Ella och Zoe.

Hedvig Christiansson

Legitimerad veterinär

Hedvig är en av våra veterinärer som du träffar på polikliniken och akuten.

Marielle Nilsson

Legitimerad veterinär, Kirurgi, tandvård

Föräldraledig. Legitimerad veterinär Marielle Nilsson har efter sin examen vid Köpenhamns universitet 2015 arbetat som konsult på en mindre smådjursklinik innan hon började hos oss september 2018. Marielle träffar du både vid konsultationer, ultraljud tandbehandlingar och kirurgiska ingrepp. Förutom flertalet mindre kurser och seminarier har Marielle även vidareutbildat sig inom tänder och tandextraktioner. Marielle har själv en omplaceringshund som är blandning mellan papillon och långhårig tax.

Isabelle Gellwar Madsen

Leg. Djursjukskötare

Isabell är vår narkossköterska, hon tillbringar mesta delen av sina arbetsdagar på operation genom att sköta narkosen.

Alicia Malm

Djurvårdare steg 2

Alicia tog sin examen i Djurvård på utökad nivå från BYS i Skara i 2016 och efter att ha haft praktik hos under studierna började hon att arbeta hos oss när hon avslutat sin utbildning. Alicia hjälper bland annat till med att förbereda patienter för operation och ta hand om dem efter uppvak. Hon ser till att vårt laboratorium är i toppform och du träffar henne bland annat vid provtagningar och röntgenundersökningar.

Mikaela Åkesson

Djurvårdare steg 2, Administration

Mikaela är en av våra djurvårdare och receptionister. Hon läste djurvårdsinriktning på Svalöfs Gymnasium och tog sin examen 2014. Efter praktik på en annan smådjursklinik började hon hos oss hösten 2015. Mikaela är vår foderrådgivare och hjälper dig gärna välja ut foder för ditt djurs olika livsstadium. Mikaela möter du i receptionen, på polikliniken och akuten. Hon kan även hjälpa dig med kloklipp och pälsvård. Mikaela brinner lite extra för våra långörade vänner och har själv 2 kaniner hemma som heter Melwin och Fenix.

Alexandra Lambrèn

Djurvårdare steg 2

Alexandra har studerat på Realgymnasiet i Malmö och blev en färdig utbildad djurvårdare på nivå 2 sommaren 2018. Hon är vår bantningssköterska som erbjuder gratis viktkoll och bantningsråd men hjälper även till att förbereda patienter inför operation och tar även hand om dom efter uppvak. Du träffar henne i receptionen eller när ditt djur behöver klippa klorna. Hemma har Alexandra en Golden retriver vid namn Hugo

Linnea Skog

Djurvårdare steg 2

Linnea tog examen från Dille gård vuxenutbildning 2020 där hon studerade till djurvårdare på utökad nivå. Därefter började hon hos oss. Du träffar henne på polikliniken samt akuten. Hon är även inne på operationsavdelningen en del. Linnea tycker mycket om dom mindre smådjuren så som råttor och gnagare. Hemma har Linnea en egen kanin som heter Grå.

Cecilia Eriksson

Djurvårdare steg 2

Cecilia tog examen på realgymnasiet i malmö 2018 där hon studerade djurvård på utökad nivå. Du träffar henne bland annat i receptionen men även på våran pol/akutavdelning vid ev provtagningar, hon tar även hand om ditt djur inför operation. Hemma har hon en rottweiler som heter Vissla och en kanin som heter Raavi.

Malin Rasmusson

Konsult, ultraljud, kardiologi

Konsult inom ultraljudsdiagostik och kardiologi. Via vidareutbildningar i Sverige och internationellt har Malin utökad kompetens inom ultraljudsdiagnostik främst gällande ultraljud av buk samt hjärta. För närvarande är hon under utbildning för att få Certificate of Small Animal Veterinary Practice in Cardiology.

Morteza Asghary

Konsult, Kirurgi, ortopedi

På kliniken utför Morteza mer avancerad kirurgi som exempelvis korsbandsoperationer och operationer för att åtgärda patellaluxationer.

Sandra Lidborn

Djurvårdare steg 2

Föräldraledig. Sandra är en av våra djurvårdare och receptionister. Hon gick ut från Realgymnasiet i Lund 2017 med inriktning djurvård och började arbeta hos oss i början av 2018. Du träffar Sandra bland annat i receptionen eller vid provtagningar och röntgenundersökningar. Hemma har Sandra en liten blandrashund och en katt.

Denise Karlberg

Djurvårdare steg 2

Föräldraledig

Har du några frågor eller funderingar?

Tveka inte att höra av dig till oss! Om ditt ärende är akut, ring oss direkt på 040-616 00 03