En fullutrustad veterinärklinik

BOKA TID

Boka en tid hos oss

Tidsbokning Malmö: För att bättre kunna planera bokningar under COVID-19 har vi valt att tillfälligt ta bort onlinebokning av 10-minutters konsultationer som tandkoll och kloklipp, ring kliniken för tidsbokning av dessa åtgärder.

OBS! På grund av COVID-19 ber vi dig notera och följa dessa regler: Endast EN person kommer till kliniken med djuret. Lämna därför barn och övrig familj hemma.Om du har sjukdomssymptom blir du hemma och skickar ett ombud. Håll avstånd och god handhygien. Flera undersökningar och behandlingar kan utföras utan ägare i vårt behandlingsrum. Vi ber dig respektera detta. Vid konsultation ber vi ägaren att ta på sig ett munskydd i undersökningsrummet och behåller det på under hela konsultationen. Vi har munskydd för detta ändamål utanför varje behandlingsrum.Tänk på att sprita händerna innan du tar på dig munskyddet och undvik redan att röra det med dina händer.

(Tidsbokning sker endast via onlinebokningen eller per telefon. Inga bokningar görs via mail.)

Regler för avbokning

Anledningen för detta är att vi får in många avbokningar tätt inpå bokad tid och att akutpatienter därmed blir drabbade. Detta är inte för vår egna vinnings skull.

Onlinebokning

Välkommen till Cityveterinären Malmös onlinebokning, här kan du boka vissa behandlingar. Om du kommer med flera djur behöver du göra en bokning per djur. Finns inte den behandling du söker, ring oss gärna på 040-616 00 03 för att boka en tid. Glöm inte att avboka om ni inte kan komma, uteblivet besök debiteras. OBS! Om ditt djur har feber, är plötsligt slö, har svårt att andas, inte äter, inte kan kissa, har illaluktande flytningar eller symptom från ögonen ska ni kontakta oss direkt på telefon. Vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen och gällande lag om journalföring.

Har du några frågor eller funderingar?

Tveka inte att höra av dig till oss! Om ditt ärende är akut, ring oss direkt på 040-616 00 03